Good@Food is vol passie om jou te helpen je voedingspatroon zo aan te passen dat je plezier beleeft aan je eetpatroon en toch aan je gezondheid en gewicht kan werken. Het persoonlijke uitgebreide voedingsrapport zorgt ervoor dat het voedingsadvies aansluit op jouw huidige leefsituatie en jouw specifieke doelen. Door een week lang bij te houden wat je eet, drinkt en beweegt wordt het mogelijk jouw voeding te analyseren op de hoeveelheid koolhydraten, eiwitten en vetten die je tot je neemt. Ook wordt heel inzichtelijk welke vitamines en mineralen jij via je voeding binnen krijgt en hoe je dit kan verbeteren of optimaliseren om goed in je vel te komen te zitten. Met bijbehorende uitleg wordt het voor jou heel inzichtelijk waar jouw voeding concreet op aangepast kan worden en waarom dit belangrijk is voor jouw gezondheid en gewicht. Omdat het voedingspatroon is afgestemd op je eigen leefstijl, zal het resultaat ook blijvend zijn. Geen dieet dus, maar blijvende positieve aanpassing van jouw voedingspatroon. Die blijvende verandering is waar we samen voor gaan! De één op één begeleiding kan net dat extra steuntje in de rug zijn zodat het jou gaat lukken!

vijgen-gezond

Good@Food pakketinformatie:

Uitgebreid persoonlijk adviesrapport, gebaseerd op jouw eetpatroon

Uitleg adviesrapport voedingsadvies, uur consult

Persoonlijk samen opgesteld Good@Food stappenplan

3 vervolgconsulten van een half uur

Tarief: €250,- inclusief BTW

Good@Food consult:

Tijdens losse vervolgconsulten wordt aan de hand van het advies van de intake bekeken wat goed en minder goed is gegaan. Na het gesprek worden nieuwe behandeldoelen opgesteld en de benodigde handvatten aangereikt om het traject voort te zetten.

Ben jij niet op zoek naar een uitgewerkt stappenplan/advies maar heb je wel vragen over voeding. Dan kun je ook altijd terecht voor een los consult.

Tarief los consult €30,- (30 min.)

Good@Food uitgebreid persoonlijk voedingsrapport:

Ben je niet op zoek naar persoonlijke begeleiding, maar wil je wel graag een uitgebreid persoonlijk voedingsrapport met bijbehorende uitleg?

Tarief €175,- (uitgebreid persoonlijk adviesrapport en 1 uur consult voor bijbehorende uitleg incl BTW)

Good@Food Jeugd en gezin

Intake uur consult €55,-

Vervolg consult 30 min. €30,-

Voedingscoach op de werkvloer! Energize  your business with Good@Food

Heeft jouw business al een goede healthy check gehad? Heerst er een sterke behoefte om op een inspirerende manier gezonde voeding onder de aandacht te brengen? Good@Food biedt de mogelijkheid om door middel van een lezing / presentatie personeel op een aansprekende manier te boeien en inzicht te geven op het aanleren van een gezond voedingspatroon. Hierbij wordt er ingespeeld op huidige onduidelijkheden vanuit de samenleving, waarbij persoonlijke vragen beantwoord kunnen worden en de teamspirit gericht op gezondheid op het werk wordt vergroot. Met natuurlijk als doel om het energielevel eens goed op te krikken, creativiteit en productiviteit te verhogen en ziekteverzuim en stress te verminderen! Win win situatie ten top!