Fotografie Annemieke van Mook

Mijn naam is Sonja Ermen. Ik heb de sportopleiding CIOS (richting: sport bewegings agogisch werk, fitness en zwemmen) en de HBO opleiding Maatschappelijk Werk en Diensverlening gevolgd. Als schoolmaatschappelijk werkster heb ik met veel plezier kinderen, jongeren en ouders begeleid.Voor het geven van gericht voedingsadvies heb ik de opleiding gewichtsconsulent, de opleiding gezonde leefstijl, opvoeding en coaching van kinderen en de opleiding sport, voeding en supplementen gevolgd.

Op basis hiervan ben ik op het idee gekomen Good@Food op te richten. Zelf ben ik gek op lekker en goed eten! Niet genoten is voor mij niet gegeten!
Ik ben moeder van twee bijzondere meiden van 10 en 12 jaar oud.

Voor jou heb ik een enthousiaste en open manier van werken. Er is niets zo fijn als je goed te voelen in je eigen lichaam en daar wil ik jou graag bij helpen!

Om goed up to date te blijven op mijn vakgebied volg ik natuurlijk regelmatig interessante bijscholingen.

Mocht je vragen hebben schroom dan zeker niet contact met me op te nemen.

Om tot een aansprekend logo te komen heb ik Nik van der Maden benaderd. Nik zit op het voortgezet onderwijs, hij heeft talent voor vormgeven en heeft mij samen met de professionele hulp van Nicole Suijkerbuijk V&I geholpen Good@Food de juiste looks te geven.
Het huisje staat voor de huiselijke sfeer waarin de hulp wordt geboden. Met mijn praktijk aan huis streef ik naar een luchtige, gezellige benadering. Hiernaast is de thuissituatie de belangrijkste basis waar goede voeding aangeleerd wordt. De icoontjes staan voor liefde voor jezelf, vitaliteit en vooral plezier in eten en drinken!