In het kennismakings/intake gesprek bespreken we jouw hulpvraag en zal ik je uitleg geven over mijn werkwijze.

Door de informatie die jij mij geeft over jouw eetpatroon, kan er samen met jou een gericht voedingsadvies worden opgesteld, waar we de komende periode aan gaan werken. Dit kan zo dicht mogelijk aansluiten bij het voedingspatroon wat je nu hebt. Belangrijk zijn jouw wensen rond voeding, beweging en leefstijl, waarbij we samen jouw krachten benutten en knelpunten veranderen.
In het tweede gesprek zullen we hier uitgebreid op ingaan.

Afhankelijk van hoe de begeleiding eruit zal gaan zien volgen er nog meer afspraken waarbij we samen kijken hoe het met jou en je eetpatroon gaat. Vaak is het prettig als de afspraken in het begin wekelijks zijn. Moeilijkheden rond het voedingsadvies en tips kunnen dan sneller worden besproken. Heb je weinig moeite met de veranderingen dan kunnen de afspraken worden teruggebracht naar eens in de twee weken of eens per maand.

Verandering van leefstijl is uiteindelijk het doel op langere termijn. Door regelmatig te gaan bewegen en een gezond voedingspatroon aan te leren neemt het risico op gezondheidsklachten af. Je voelt je fitter en zit lekkerder in je vel!