post

Wat wil jij bereiken? Wat is jouw ultieme doel?

Je identiteit vormen, keuzes maken en je eigen verantwoordelijkheid nemen!

Voor jezelf kiezen door te werken aan jouw wens, kan helpen om zelfverzekerder te worden, je sterker te gaan voelen en om jouw doel te bereiken.

Bestand zijn tegen teveel ongezonde of verkeerd uitgebalanceerde voeding is met alle verleidingen van alledag alles behalve makkelijk. Het is jammer genoeg niet mogelijk om al deze verleidingen weg te halen. Je zal dus een manier moeten vinden om hiermee om te gaan en kennis en handvatten moeten krijgen om dit goed toe te passen.

Een regelmatig voedingspatroon zorgt al voor minder hongergevoelens en dit zorgt er weer voor dat je verleidingen makkelijker kan weerstaan. Het is ook belangrijk om lekkere alternatieven te leren kennen voor al deze verleidingen waardoor je goede keuzes kan maken. Een positieve kijk op een nieuwe voedingssituatie is een belangrijk doel.

Good@Food helpt om meer kennis van lekker gezond eten te krijgen en om keuzes te maken die bij jou aansluiten. Het doel is ervoor te zorgen dat jouw wens bereikt wordt en dat jij gezond en fit de toekomst tegemoet kan gaan!